Nyheder i klinikken​

​pr den 01/06 flytter vi TIL Møllevej 4, 8783 Hornsyld

Henrik Meyer går på pension

Tiden nærmer sig hvor jeg efter mange år i praksis har valgt at trække mig tilbage og gå på pension.

Det har været mange gode år i faget, de første mange år sammen med Eva, og vi har haft rigtig mange gode oplevelser med både dyrene og deres ejere, men nu må stafetten så gå videre til den yngre generation.

Dette blev jo forberedt ved salget af praksis sidste år, og er nu nået til næste fase,

som alene kommer til at videreføres for familiedyrene på klinikken.

Tilbagetrækningen kommer til at foregå i 2 etaper, hvor hestepraksis afvikles pr. 1/9-21, hvorefter jeg fortsætter lidt endnu i klinikken indtil jeg helt stopper pr. 1/12-21.

Der vil i den anledning blive en eller anden form for reception – herom senere

Jeg har været meget glad for at få lov til at betjene jer og jeres dyr gennem mange år,

og takker for de mange oplevelser og relationer årene har givet

Nu glæder jeg mig så til at se hvad den nye tilværelse har at byde på.

Hilsen Henrik Meyer.

En hilsen fra os

​Vi vil gerne, i anledning af at senior dyrlæge Henrik Meyer- som så mange holder så meget af som person og som dyrlæge - nu påbegynder et nyt kapitel i sit liv, udtrykke den største tak ifbm. generationsskiftet.

Henrik har hjulpet os - de nye dyrlæger og ejere - godt igennem forløbet ved at give plads til os og vores mange ideer. Vi er glade for at vi altid har kunnet gå til Henrik for et godt råd og at han har støttet klinikken hver dag med at betjene kunder og hjælpe os yngre kollegaer.

Med Henrik forsvinder på vores klinik en helt særlig type dyrlæge, som vi vil savne. Henrik har kunnet yde højt niveau af dyrlægehjælp i forbindelse med både heste og smådyr, foruden at være en højst erfaren dyrlæge indenfor kvæg og andre landbrugsdyr. Udviklingen i vores fag har gjort det svært at opretholde den alsidighed for os yngre dyrlæger grundet den øgede specialisering og øgede krav.

Udviklingen er gået i den retning at de små kæledyr og heste hver for sig er blevet langt mere specialiserede og krævende.

Vores primære fokusområde ligger på familiedyrene, og det har ikke været muligt at finde dyrlæger, som også vil og kan arbejde med heste.

Det gør det alt i alt umuligt for os efter Henriks afgang at betjene vores hestekunder på rimelig vis, så vi kan se vores ansatte og kunder i øjnene.

Vi henviser derfor for vores gode hestekunder til naboklinikker der arbejder med heste eller de større praksis, som arbejder udelukkende med heste på et meget højt niveau. Alting har sin tid.

Til gengæld glæder vi os til at udvikle os på de små kæledyr. Således har vi fået fantastiske nye operations- og indlæggelsesforhold og vores dyrlæger klør på med uddannelse og dygtiggørelse indenfor smådyr. Vi takker alle for at bakke vores gode unge lokale team op.

Til sidst vil vi endnu engang takke Dyrlæge Henrik Meyer og vi glæder os til, med stor gejst og gåpåmod, at betjene vores mange gode kunder og deres dejlige kæledyr hvadenten de har logrende hale, knurhår, hængeører, mimresnuder, gnavere eller fjer.

De bedste hilsner

Lærke, Christina, Anne-Kristine,Thomas, Svend Erik, Astrid, Nikoline, Kristina og Joan.​​​

Nyt ejerskab

Forandringens vinde blæser over Hornsyld Dyrlæger.

​Pr. 1/7-20 Skifter vi navn fra Hornsyld Dyrlæger v/ Henrik Meyer til Hornsyld Dyrlæger Aps.

Det skyldes at praksis overdrages til Svend Erik Garbus og Thomas Jessen , Dyrlægehuset Randers.

Praksis fortsætter som den plejer, på samme adresse og med samme personale , dog med den forskel at Henrik ikke længere er ejer, men fortsætter som ansat.

I vil til tider også kunne møde Svend Erik og Thomas i klinikken. Vi glæder os til fortsat at servicere jer og jeres dyr som vi plejer.

- Henrik Meyer , Svend Erik Garbus og Thomas Jessen.

​Udvidelse af klinikken

Hos Hornsyld Dyrlæger kan vi med stolthed løfte sløret for vores splinternye faciliteter. 

Den del af klinikken som førhen bestod af hestebokse og opbevaring, er nu blevet udnyttet til nye store og lyse lokaler. Udover et burrum til henholdsvis hunde og katte, rummer den nye afdeling en separat operationsstue til blandt andet bløddelskirurgi og ortopædkirurgi. 

Ydermere byder den på en fælles forberedelse, hvor vi har fået det senest nye blodprøveudstyr, så vi kan hjælpe dit kæledyr i gang med den rette behandling allerede samme dag. 

Sidst men ikke mindst, skal nævnes vores nye tandrøntgen, som giver os mulighed for at fange tandproblemer vi ellers ikke ville have opdaget med det blotte øje. 

Kombinationen af vores brede vifte af diagnostiske muligheder og vores store faglighed, giver os mulighed for at hjælpe dit kæledyr til at opretholde livskvaliteten. 

​Få et overblik over vores priser

Se prisliste her

​Tryg og personlig behandling

Lær os bedre at kende

Ring og bestil tid til dit dyr 

Du kan ringe til os på 75 68 77 00 for at booke tid.

Åbningstider - med tidsbestilling

Mandag​

8.00 - 16.00

Tirsdag​

8.00 - 16.00​

​​​Onsdag​

8.00 - 17.00​

Torsdag​

8.00 - 16.00​

Fredag​

8.00 - 16.00​

facebook Følg med på Facebook

Møllevej 4

​8783 Hornsyld

- Find vej med Google Maps

Dyrlægehuset Hornsyld ApS | CVR: 41400005

Telefon: 75 68 77 00

E-mail: hornsyld@dlhuset.dk