Ledige stillinger

Dyrlæge til vores afdeling i Hornsyld

​Dyrlægehuset Hornsyld søger venlig, ihærdig og stabil dyrlæge til 37 timers stilling og vi kunne godt tænke os du havde nogle års erfaring og måske havde et særligt område du var god på, eller ønskede at dygtiggøre dig på.

Nuværende team af dyrlæger består af vor faste Dyrlæge Irina. Derudover arbejder på klinikken vores dyrlæge Thomas Jessen, certificeret kirurg (GP. Cert SAS) og tager pt. en Europæisk master i kirurgi. Svend Erik kommer også på klinikken og han er ved at færdiggøre sin certificering i endokirurgi og endoskopi (GP Cert ENDO) samt har påbegyndt endnu en certificering i akutmedicin (GP Cert EMS). Herudover har vores dyrlæge Emil og Anne Sophie og nogle dage om ugen. Vores mål er at der er 2 dyrlæger fast dernede med besøg af Thomas og Svend Erik ifbm. specialkirurgi. Du vil oplæres i kikkertkirurgi når Thomas og Svend Erik er på besøg.


Vi er et dyrehospital der er godt støttet op omkring af de lokale. Vi modtager dog også mange kunder inde fra Horsens.

Vores ekspertiseområder dækker blandt andet emergency medicine, endoskopi og endokirurgi, advanceret åben kirurgi, ortopædi, exotics, odontologi og vi bygger løbende fokusområder til.

​Vi har stort fokus på intern og ekstern videreuddannelse og har stor erfaring i uddannelse og faglig og kollegial støtte af særligt nye kollegaer. Huset råder over et større sortiment indenfor endoskopi og endokirurgisk udstyr, en moderne ultralydsscanner, blodprøve maskiner og fint laboratorium. Et dejligt stort polyklinikrum, dedikeret operationsrum, tandrum og burrum og andet du kan forestille dig på et moderne hospital.


Vi er independent practice som er dansk ejet og dyrlægeejet, hvilket giver os mange frihedsgrader og muligheder.

​Få et overblik over vores priser

Se prisliste her

​Tryg og personlig behandling

Lær os bedre at kende

Ring og bestil tid til dit dyr 

Du kan ringe til os på 75 68 77 00 for at booke tid.

Åbningstider - med tidsbestilling

Mandag​

8.00 - 16.00

Tirsdag​

8.00 - 16.00​

​​​Onsdag​

8.00 - 17.00​

Torsdag​

8.00 - 16.00​

Fredag​

8.00 - 16.00​

facebook Følg med på Facebook

Møllevej 4

​8783 Hornsyld

- Find vej med Google Maps

Dyrlægehuset Hornsyld ApS | CVR: 41400005

Telefon: 75 68 77 00

E-mail: hornsyld@dlhuset.dk