​Det sidste farvel

​Det bliver aldrig nemt at skulle tage afsked med sin bedste ven, og for nogle kan aflivning virke skræmmende, fordi man ikke ved, hvordan det foregår.

Vi vil gøre vores bedste for at gøre det sidste farvel til en god oplevelse, og i det følgende skriv vil vi tage Jer igennem, hvad en aflivning indebærer, så du/I forhåbentlig kan få vished og tryghed omkring emnet.

Dyrlægen gennemgår som det første hvordan proceduren forløber, og giver herefter dit dyr en beroligende indsprøjtning, som får dit dyr til at falde i søvn. Mens det sker, forlader dyrlægen rummet, så du/I kan få ro til at sige ordentligt farvel. Når dit kæledyr er faldet i en dyb søvn, vil dyrlægen skabe adgang til blodkarret, og herefter give dit dyr en overdosis af narkosemiddel, som får hjertet til at stoppe med at slå. Dyret mærker intet og opfatter intet efter den beroligende indsprøjtning. Vi opfordrer til, at man som minimum er med til den beroligende indsprøjtning for at skabe tryghed for dyret.

Hvad skal der ske med mit kæledyr efter aflivningen?

Du kan på forhånd bestemme om dit dyr skal med hjem og begraves eller om vi skal beholde det til enten fælleskremering eller urnekremering. Kremering sker i et kæledyrskrematorie, og vælger du fælleskremering bliver der taget hånd om flere dyr på en gang, hvorimod dyret ved enkeltkremering bliver håndteret individuelt, når du vælger en urne.

I linket nedenfor kan du læse mere om emnet samt se udvalget af urner og smykker.

https://jyskdyrekremering.dk/

​Få et overblik over vores priser

Se prisliste her

​Tryg og personlig behandling

Lær os bedre at kende

Ring og bestil tid til dit dyr 

Du kan ringe til os på 75 68 77 00 for at booke tid.

Åbningstider - med tidsbestilling

Mandag​

8.00 - 16.00

Tirsdag​

8.00 - 16.00​

​​​Onsdag​

8.00 - 17.00​

Torsdag​

8.00 - 16.00​

Fredag​

8.00 - 16.00​

facebook Følg med på Facebook

Bjerrevej 375

​8783 Hornsyld

- Find vej med Google Maps

Dyrlægehuset Hornsyld ApS | CVR: 41400005

Telefon: 75 68 77 00

E-mail: hornsyld@dlhuset.dk